Maatregelen Covid19

Beste,

Het coronavirus (COVID-19) heeft een grote impact op onze samenleving. De gezondheid van u als klant en van onze medewerkers is hierbij de grootste prioriteit.
Daarom zien ook wij ons genoodzaakt de garage tot nader order te sluiten.
Wij zullen echter beschikbaar blijven voor noodherstellingen zodoende onze klanten mobiel te houden, dit natuurlijk enkel op afspraak.
Elke afspraak voor niet essentiële werkzaamheden wordt momenteel echter niet aanvaard. 
Telefonisch zullen wij niet bereikbaar zijn, echter kan u voor alle vragen of noodreparaties ons nog steeds contacteren op ons emailadres: info@wimsgarage.be.

Draag zorg voor anderen en jezelf!
 

Bereikbaarheid LEZ-zone

Beste klanten, 

Wij krijgen de laatste maanden heel veel vragen in verband met de LEZ-zone en de bereikbaarheid van ons bedrijf. Vandaar dat wij nog eens duidelijk willen communiceren dat wij NIET gelegen zijn in de LEZ-zone. Onze garage ligt buiten deze zone en u hoef ook niet door de zone om tot bij ons te geraken. Wij zijn dus nog steeds bereikbaar voor alle wagens, ook de oudere die geen toegang meer hebben tot de LEZ zone. 

Hebt u vragen in verband met onze bereikbaarheid in verband met wegenwerken, geef dan gerust een seintje en wij verschaffen u graag de nodige informatie. 

Met vriendelijke groeten
Wim's Garage nv.

Onze tweedehandswagens & oldtimers

U kan al onze tweedehandswagens EN oldtimers die wij te koop aanbieden terugvinden op onze website door hier te klikken. Voor info of vragen kan u ons vanzelsprekend contacteren. 

 

Ons team staat voor u klaar!

Pand.jpgU kunt bij ons terecht voor alle automerken. Onze medewerkers beschikken over de juiste technische kennis en apparatuur.

Wij zorgen dat u weer veilig de weg op kunt!

 

Wij zijn aangesloten bij de Bosch Car Service. Hierdoor voldoen wij aan strenge kwaliteitseisen waarop wij ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Op deze website vertellen wij u meer over onze dienstverlening en uiteraard bent u bij ons van harte welkom in onze gezellige showroom in Gent.